Operating Systemen

Luperco operating systemen

Reeds 10 jaar ervaring!

Luperco heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd in de meest voorkomende Operating Systemen:
De gewone ‘General Purpose’ Operating Sytemen (GPOS) zoals Linux, Solaris en Windows.
De vele ‘Real-Time’ Operating Systemen (RTOS) zoals Windows CE, QNX, VxWorks, OSE, Nucleus, eCos,VRTX en vele andere.

Luperco hangt niet af van deze fabrikanten. Op die manier waarborgt Luperco zijn klanten een onafhankelijk en eerlijk advies. Om dezelfde reden distantieert Luperco zich van de soms hoog oplaaiende discussie over het al dan niet gebruiken van Open Source software.

Reden? Alles hangt af van uw doelstellingen en uw product. Wij kunnen u dus bijstaan in beide. Er is dus niet zoiets als het beste Operating Systeem: alles hangt af van de vereisten van het product waarin het gebruikt wordt en de architectuur van uw applicatie. Vergelijking: U gebruikt immers ook geen Formule-1 bolide om rally te rijden, laat staan vracht te transporteren!

Device drivers, board support packages.

Luperco heeft niet alleen ervaring met deze operating systemen als applicatie ontwerper en ontwikkelaar, maar tegelijk ook voor het ontwikkelen van device drivers en board support packages zodat het operating systeem zonder problemen draait op uw hardware. De link tussen hardware en software heeft voor ons geen geheimen.

Voor alle bovengenoemde operating systemen heeft Luperco al device drivers ontwikkeld. Heeft u een driver nodig voor veldbussen zoals CAN, voor eigen hardware (bijvoorbeeld een FPGA), USB of zelf ADSL? Luperco kan u daarbij helpen! Tegelijk is het de betrachting en het doel van Luperco om de software zo onafhankelijk mogelijk te maken van het operating systeem. Op die manier kan het later gemakkelijker geporteerd worden naar andere operating systemen.

Waarom Luperco?

Luperco staat u bij in het ontwikkelen van uw product en biedt een zeer brede waaier aan adviesverlening.

U heeft een probleem met uw embedded software product? U heeft een probleem met automatisering? Enzovoort…

Neem contact op met Luperco, dat u bijstaat, adviseert en helpt zodat u uw product goed en competitief op de markt kunt brengen.