Ontwerp & Ontwikkeling

Luperco ontwerp & ontwikkeling

Analyse

Wat is de beste manier om uw ontwikkelingskosten te drukken? Inderdaad, een goed en eenvoudig ontwerp maken. Herinner u: ‘We keep IT simple’. Dit is echter niet eenvoudig. Daarom is een goede analyse een belangrijke stap richting een correct ontwerp.

Luperco staat u bij door gebruik te maken van bepaalde methodieken en grafische voorstellingen (CASE tools). Op die manier kan iedereen een inzicht krijgen in het hoe en waarom van een product. De analyse zal bepalen wat er ontwikkeld moet worden. Deze is dus niet louter en alleen technisch gericht. Luperco kan hier een brug slaan tussen de techniek en de markt.

Ontwerp

Een huis bouwen zonder plan? Geen mens die het durft! Werken zonder plan is nochtans iets wat heel vaak voorkomt in de (embedded) software. Meestal kent dit historische redenen. Men is met iets klein begonnen, maar dit is ondertussen zodanig gegroeid tot iets wat niet meer te onderhouden is.

Luperco gelooft zeer sterk in het belang van het ontwerp. Vooral dat men, na lang nadenken en brainstormen, vaak op een zeer eenvoudige oplossing komt voor een op het eerste zicht moeilijk probleem. Eenvoud is een sleutelwoord in ons bedrijf!

Ontwikkeling

Luperco kan ook de ontwikkeling van software op zich nemen. Luperco staat garant voor het schrijven van goed leesbare en gedocumenteerde software die gemakkelijk kan herbruikt en/of geporteerd worden naar ander platformen.

Waarom Luperco?

Luperco staat u bij in het ontwikkelen van uw product en biedt een zeer brede waaier aan adviesverlening.

U heeft een probleem met uw embedded software product? U heeft een probleem met automatisering? Enzovoort…

Neem contact op met Luperco, dat u bijstaat, adviseert en helpt zodat u uw product goed en competitief op de markt kunt brengen.